Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Market, Bakkal ve Fırınlar Denetlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Market, Bakkal ve Fırınlar Denetlendi

Yaşam

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürü Halit Amaç’ın talimatı ile Harran’da faaliyet gösteren Market, Bakkal, Fırınların Denetimleri sıklaştı. Harran’da yaşayan vatandaşlar daha sağlıklı ürünler tüketmeye başladı.



Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürü Halit Amaç’ın talimatı İlçede görev yapan Gıda Denetmenleri; Mahmut Küçükoğlu, Uğur Özbay ve Ahmet Yusuf Köylü tarafından ilçe merkezinde bulunan Market, Bakkal ve Fırınlar Denetledi. Denetimlerde Et Ürünleri, Süt Ürünleri, Un Ürünleri, Bisküvilerin, tarihlerine bakılarak tarihi geçmiş olan ürünler toplanarak imha edildi. Denetim ekipleri, yaptıkları kontrollerde işyerlerinde genel düzen, hijyen, genel temizlik kuralları, Konusunda uyarılarda bulunuldu.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Harran İlçe Müdürü Halit Amaç, İlçedeki gıda tüketiminin artan nüfus ile birlikte arttığına işaret ederek, “halkımızın güvenli ve temiz gıda tüketimini temin etmek için Harran İl Müdürlüğümüz ekipleri ile ilçemizde gıda üretimi ve satışı yapan iş yerleri denetlendi. Burada amacımız vatandaşımızın harcadığı para karşısında tam sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimini temin etmektir." dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.