Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İlaçlama Hizmeti İçin Belediyeyi Arayın
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İlaçlama Hizmeti İçin Belediyeyi Arayın

Yaşam

Karaköprü Belediyesi ilçede kapsamlı ilaçlama çalışması başlattı. Öte yandan ilaçlama hizmeti almak isteyen vatandaşların 444 9 657 numaralı telefondan Beyaz Masa birimine taleplerini iletmeleri gerektiği bildirildi.

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü İlçe Belediyesi, haşereyle mücadelede önemli yer tutan larva mücadelesi çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, üreme noktalarında kapsamlı bir ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri yaz aylarında halk sağlığını tehdit eden sivrisinek ve karasinek ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. 

Ekipler, 14 merkez ve 86 kırsal mahallelerde araçlar ve sırt pompalarıyla kara sinek, sivrisinek, haşere ve larvaların artmasını engellemek için ilaçlama yapıyor. Cadde ve sokaklarla birlikte, yeşil alanlar, çöp konteynerleri, su birikintileri, sazlık alanlar ve Akpiyar deredi belirli bir program dahilinde düzenli olarak ilaçlanıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kış ayında yapılan lavra ilaçlama ile vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmesi hedefleniyor.

Öte yandan ilaçlama hizmeti almak isteyen vatandaşların 444 9 657 numaralı telefondan Beyaz Masa birimine taleplerini iletmeleri gerektiği bildirildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.