Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hilvan İçme Suyu Tesisi Tam Kapasitede
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilvan İçme Suyu Tesisi Tam Kapasitede

Yaşam

Şanlıurfa Hilvan ilçesinde yıllarca yaşanan içme suyu sıkıntısını kurmuş olduğu İçme Suyu Arıtma Tesisi ile tarihe gömen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, modern tesisin kapasitesinden dolayı oluşan enerji açığına kalıcı çözüm buldu.

Hilvan'da içme suyu sağlayan bu dev tesisin enerji kesintileri sebebiyle oluşan enerji açığından dolayı tam randıman alınamıyordu. Bu kapsamda oluşan su kesintilerine çözüm bulmak için Jeneratör altyapısı sağlamlaştıran Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, oluşan enerji kesintilerinin önüne geçti.

Tesisin güçlenilmesi ve daha uzun ömürlü olması için motopomp ve dalgıçların bulunduğu iskele yapısını da güçlendiren Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, modern tesisin tüm sorunlarını tamamlayarak ilçeye kalıcı hizmetler gerçekleştirdi.
Çalışmaları incelen Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kızılelma, sürdürülen çalışmaları denetledi.

Öte yandan Hilvan kent merkezinde bulunan 3 bin tonluk su deposuna 17 bin metre içme suyu hattıyla taşınarak maliyetsiz ve kaliteli bir şekilde ilçe halkının hanelerine ulaşıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.