Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Helal Ekmek istiyoruz diye imza kampanyası başlattılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Helal Ekmek istiyoruz diye imza kampanyası başlattılar

Yaşam

Her şeyimizi batıdan ithal etmeye başladığımızdan beri en temel gıda maddemiz olan ekmek de değişikliğe uğratıldı. Temel ham maddesi un ve maya dışında pek çok katkı maddesiyle balon gibi şişirilmiş, içi kof, tadı ve lezzeti kalmamış, ekmek görüntüsü verilmeye çalışılan bir ürün haline geldi.


İşte adı ekmek olan bu ürünü üretmek için bir çok katkı maddesi ilave ediliyor. Bunlardan büyük çoğunluğu kökeni bakımından şüpheli ve mutlaka güvenilir bir helal sertifikasına sahip olmalıdır.
Sağlığımızı koruyan ekmeğimiz bugün maalesef haram, şüpheli ve sağlığımız için zararlı hale getirilmeye devam ediyor. Günümüzde hamurun asidini arttırmak, ekmek hatalarını düzeltmek, bayatlamayı geciktirmek, su oranını arttırmak, hacim artışı sağlamak, hamurun karışma zamanını kısaltmak gibi çeşitli amaçlar için gıda katkı maddeleri kullanılmaktadır.
İstanbul ve Ankara'nın büyük kısmının ekmek ihtiyacını karşılayan ve güvenini kazanan, başta ambalajsız ekmek olmak üzere diğer unlu mamullerinin üretimini yapan Halk Ekmek A.Ş., bahsedilen bu şüpheli gıda katkı maddelerini kullanmadığını umut ediyoruz. Aksi halde üretim, büyük bir vebali üstlenmek olur.
Tüketici olarak bizler, Halk Ekmek A.Ş.'nin helal ve sağlıklı üretim yaptığını Türkiye'de ve dünyada güvenilir bir sertifikalama kurumu olan GİMDES sertifikasıyla taçlandırılmasını istiyoruz.
Temel gıda maddesi olan ekmeğimizi artık GİMDES sertifikasının verdiği helal güvencesiyle tüketmek istiyoruz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.