Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran Konteynır Kentte Bayramlaşma
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran Konteynır Kentte Bayramlaşma

Yaşam

Ülkelerinde ki iç savaştan dolayı Harran da kurulan konteynır kente sığınan 10 bin Suriyeli ,Harran Kaymakamlığı ve Kimse Yok Mu Derneğinin birlikte organize ettiği bayram hediyeleri ile güne başladılar.


Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesinin Ramazan ayında dağıtmış olduğu kumaşları,konteynır kentte kurulan terzihane de,kendilerine üzgü kıyafetler şeklinde işleyen Suriyeli bayanların,el emekleri,bayramlık olarak Kaymakamlığın davetlisi olan,Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı ve Kaymakam M. Selami YAZICI dağıttı.
Harran İlçe Kaymakamı Yazıcı.’’Şimdiye kadar konteynır kente 10 binden fazla sığınmacı geldi.bu sığınmacıların birçok ihtiyacı hem devletimiz hem de Sivil toplum kuruluşu olan kuruluşlar tarafından karşılanıyor.Kimse Yok Mu Derneği ve diğer gönüllü yardım kuruluşlarını yanımızda görmek bizi sevindirdi.’’Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.