Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haliliye Kaymakamı Metin Esen'den Şehit Ailelerine ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haliliye Kaymakamı Metin Esen'den Şehit Ailelerine ziyaret

Yaşam

Şanlıurfa Haliliye İlçe Kaymakamı Metin Esen  tarafından düzenli olarak gerçekleştiren vatandaşla buluşma kapsamında, şehit aileleri ziyaret edildi.

Şanlıurfa Haliliye İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenli olarak gerçekleştiren vatandaşla buluşma kapsamında, şehit aileleri ziyaretleri 2020 yılı Mart ayı içerisinde Şehit Samih BAYSUĞ, Şehit Hasan POLATTİMUR, Şehit Mahmut KURT, Şehit Kemal BEYAZTAŞ , Şehit Kemal DEMİR ve Şehit Şükrü YAVUZ'un ailelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Kaymakamlığın çeşitli kurumlardan temsilcilerin bulunduğu heyet marifetiyle gerçekleştirilen ziyaretlerde, ailelerimizin herhangi bir sorun, talep ve ihtiyaçlarının olup olmadığı soruldu. Şehit Ailelerinin talepleri gereği yapılmak üzere tek tek kaydedildi. Şehit Aileleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini bildirdiler.

Devletimizin, daima Şehit ailelerinin yanında olacağının bir ifadesi olarak gerçekleştirilen söz konusu ziyaretlerin, düzenli olarak devam edeceği bildirildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.