Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çınar’daki saldırıda 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çınar’daki saldırıda 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti

Yaşam

Diyarbakır’ın Çınar ilçesi Emniyet Müdürlüğüne gece yarısı düzenlenen bombalı saldırıda 4 kişinin hayatını kaybetti. Hayatının kaybedenlerden birisi 1 yaşındaki bir bebek olduğu öğrenildi.

Çınar’da düzenlenen bombalı araç saldırısında biri 1 yaşındaki bebek 4 sivil hayatını kaybederken 15’i sivil toplam 40 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Gerçekleşen bombalı saldırıda Emniyet Binasının arkasında bulunan ve patlamanın etkisiyle çöken evdeki Açıkgöz ailesi enkaz altında kaldı. AFAD ekiplerinin kurtarma çalışması yaptığı evde yaralı olarak çıkarılan 1 yaşındaki Ecrin Açıkgöz isimli bebek, amcası Lokman Açıkgöz ve onun oğlu Sadık Efe Açıkgöz isimli çocuk ile ismi öğrenilmeyen başka bir çocuk hayatını kaybetti.

Kısmen çöken Emniyet Müdürlüğü ile lojmanlarında ve Açıkgöz ailesinin yıkılan evinin enkazında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yaralı olarak enkaz altından çıkarılanlar Diyarbakır’daki hastanelere sevk ediliyor. (Emrah Deniz, Yunus Sırat, M. Hüseyin Temel- İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.