Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyükşehir Köy Yollarını Betona Dönüştürüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyükşehir Köy Yollarını Betona Dönüştürüyor

Yaşam

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yıpranmış, eskiyen köy yolları uzun ömürlü daha dayanıklı olan beton yollara dönüştürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yıpranmış, eskiyen köy yolları uzun ömürlü daha dayanıklı olan beton yollara dönüştürüyor. 

ŞANLIURFA KIRSALINDA BETON YOL SEFERBERLİĞİ 
Halliye, Siverek, Viranşehir ve Eyyübiye'de beton yol yapım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Viranşehir ilçesi Kemerli-Yazgüneşi-Malta-Gürpınar ve Yagızlar kırsal mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda beton kaplama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR
Viranşehir ilçesi Kemerli-Yazgüneşi-Malta-Gürpınar ve Yagızlar kırsal mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda yürütülen beton yol çalışmalarından dolayı duyduklarını memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, "Büyükşehir Belediyesi'nden Allah razı olsun. Yolumuzun hali içler acısıydı. Bir hastamız olduğunda, öğrencilerimiz okula giderken oldukça zorlanıyorduk. Ancak şimdi güzel bir yola kavuşuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.