Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mezarlıktaki Yabancı Otlarla Mücadele
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mezarlıktaki Yabancı Otlarla Mücadele

Yaşam

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile birlikte yürütülen çalışmalarda Hilvan Aile Mezarlığı başta olmak üzere, refüj ve diğer muhtelif alanlarda, yabancı otlarla mücadele için ilaçlama işlemi yapılıyor.

 

Çevredeki yeşil alanların korunmasıyla birlikte çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla başlatılan çalışmaları değerlendiren Hilvan Belediye Başkan Vekili Nusreddin Esen, amacımız hemşerilerimize yeşil ve temiz bir Hilvan sunabilmektir dedi.
Esen ' İnancımız gereği mezarlıklarımızın temiz ve bakımlı olması gerekmektedir. Bu hususta, Hilvan Belediye olarak Şanlıurfa Büyük Şehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın destek ve katkılarıyla başlattığımız ilaçlama çalışmasındaki hedefimiz temiz ve bakımlı alanlar oluşturmaktır. Bu kapsam içerisinde sadece mezarlık alanları değil, ilçemizdeki refüjler dahil olmak üzere, daha önceden ağaçlandırmasını yaptığımız yerleri de korumak ve geliştirmektir. Başlatılan çalışmaların sona ermesiyle birlikte, ilçe genelinde yeniden ağaçlandırma çalışması yapacağız. Buradaki tek gayemiz yeşil, bakımlı, ferah ve yaşanabilir bir Hilvan'ı halkımıza sunmaktır. Bu konuda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.