Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/c24d2dc43288bfe9d195dfa39036b059.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Ankara'da Şanlıurfalılar Buluştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ankara'da Şanlıurfalılar Buluştu

Yaşam

Merkezi Ankara'da bulunan Şanlıurflılar Derneğinin Düzenlendiği geleneksel Kültür ve Dayanışma Gecesine Şanlıurfa'nın önde gelen simaları katıldı.

Ankara Sürmeli Otelde gerçekleştirilen gece Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi Gurbunun sıra gecesi gösterisi ile başladı. geceye Şanlıurfalı sanatçı Münever ÖZDEMİR’in yanında, Halk Müziğinin duayeni Mehmet ÖZBEK Şeref konuğu olarak katıldı.

2013 yılının "EN"lerinin ödülllerinin verildiği geceye Rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamayan Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e temsilen ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ katıldı.

Gecede konuşan Halil ETYEMEZ: Sayın Bakanımız Faruk ÇELİK rahatsızlığı nedeniyle aramızda bulunamadı ancak sizlere selamlarını iletmemi istedi. Ben bu tarz etkinliklerin gurbetteki Şanlıurfalı kardeşlerimin biraraya gelerek kaynaşması ve birliktelikleri adına çok önemli olduğunu düşünüyorum.'' dedi.

Geceye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ahmet Kaytan, Harran Üniversitesi Rektörü Halil Mutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

www.balikligol.com

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.