Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
4 BİN SURİYELİ MİSAFİRE ÇORBA İKRAM ETTİLER
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

4 BİN SURİYELİ MİSAFİRE ÇORBA İKRAM ETTİLER

Yaşam

Şanlıurfa genelinde kurmuş olduğu çorba evleriyle hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, zorlu kış şartlarında Akçakale İlk Adım Yaşam Merkezi'nde yaşayan Suriyeli misafir için de mobil çorba evi kurdu. Burada pişilen çorbalar misafirlere ikram edildi.

 

Başlatılan çalışmalar kapsamında Suriyeli misafirlerin diğer ihtiyaçlarına yönelik de tespitlerde bulunan Büyükşehir ekipleri, sabahın erken saatlerinde Suriyeli Misafirlerin yaşadığı söz konusu Yaşam Merkezinde kurduğu mobil çorba evleriyle 4 bin kişiye sıcak çorba ikramında bulunmaya başladı.

Geçtiğimiz gün Akçakale İlk Adım Yaşam Merkezi'nde 550 Suriyeli aileye battaniye yardımında bulunan Büyükşehir Belediyesi, bu gün de 4 bin kişiye ikram ettiği çorba ikramını her gün sürdürecek.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde 12 çorba evi ve 6 adet ikram çeşmesiyle her gün 23 bin sıcak çorba ikramında bulunana Büyükşehir Belediyesi, hizmetleriyle vatandaşların takdirini topluyor.

VATANDAŞLAR'DAN TEŞEKKÜR

Çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar, " Allah razı olsun bu soğuk havalarda sıcak çorba içiyoruz. Güzel bir çalışma, hizmetlerden çok memnunuz ve devam etmesini istiyoruz. Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa merkez ve ilçelerde sabah 05.00 - 08.00, üniversiteler kapsamında ise 06.00 - 09.00 saatleri arasında çorba ikramında bulunuyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.