Notice: Undefined index: id in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 28

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: direct_link in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 92
ÜÇ BAKANIN İSTİFASI VE ERDOĞAN BAYRAKTAR’IN TAVRI
Notice: Undefined index: iliski_video in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 25

Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33

Notice: Undefined index: video_kodu in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa
2013-12-25 14:47:13

ÜÇ BAKANIN İSTİFASI VE ERDOĞAN BAYRAKTAR’IN TAVRI

Hasan DEMİREL

h_demirel79@hotmail.com 25 Aralık 2013, 14:47


Üç bakanın istifa haberi aslında bekleniyordu. Kabine revizyonu öncesi, üç bakanın istifası Başbakanın elini güçlendirdi. Bu yazıyı yazarken medyada AB’den sorumlu bakan Egemen BAĞIŞ’ın da istifası dillendiriliyor. Buraya kadar olan kısım 17 Aralıkta yapılan rüşvet ve yolsuzluk operasyon sonrasında beklenen gelişmelerdi.
Erdoğan BAYRAKTAR' ın istifası, Başbakanın elini güçlendirmek içindi, ama BAYRAKTAR’ ın açıklamaları kullandığı üslubu ve takındığı tavır onun şahsına ve temsil ettiği misyona ve de davaya yakışmamış ve Başbakanı daha da zor durumda bırakmıştır. Sayın Başbakan size Bakanlık gibi şerefli bir makamı verdiği zaman güzel hoş oluyor da sizden aldığı zaman mı oluyor. Tekrar ediyorum Erdoğan BAYRAKTAR'ın açıklamaları şahsına ve şimdiye kadar yaptığı hizmete yakışmamıştır. Sayın Başbakan onu görevden azledebilirdi de ama nezaketen istifası isteniyorsa kol kırılır yen içinde kalırdı.
Erdoğan BAYRAKTAR gibi birçok ismi Türkiye'de vitrine çıkaran Sayın Başbakanı istifaya davet etmek Erdoğan BAYRAKTAR' ın ne hakkıdır ne de haddidir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.