Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yeni iPhone 5S ve iPad'in özellikleri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yeni iPhone 5S ve iPad'in özellikleri

Tekno Bilim

iPhone 5 ilk çıktığında en çok konuşulan yönü kuşkusuz hızı olmuştu.

Apple'ın sonbaharda piyasaya sürmeyi planladığı iPhone 5S'in ise dedikodulara göre mevcut modelden yüzde 31 daha hızlı olacağı söyleniyor. iPhone 5S'in diğer özellikleri arasında, parmak iziyle tuş kilidi açmak, slow motion çekim yapabilen kamera ve daha hızlı bir çip var.

İNSANLAR ENDİŞELİ

Uzmanlara göre aynı işlemler yeni çıkacak iPad için de geçerli olacak. Analist Ming-Chi Kuo, daha hızlı bir sürecin muhtemelen yakın zamanda olacağını söylüyor. Ekranındaki parmak iziyle açılan ekran kilidi, tıklandığında renk değiştiriyor ve "kimlik tanımlama doğrulandı" şeklinde uyarı veriyor. iPhone 5S'in bu özelliği adeta bilim kurgu filmindeymiş hissi veriyor. Tabii bu parmak izi meselesi aynı zamanda tartışmalara da yol açıyor. İnsanlar parmak izi gibi kişiye özel bir şeyin akıllı telefonlar aracılığıyla başkalarının eline geçebileceğinden endişeli.

Tabii 5S ile ilgili bir diğer dedikodu da farklı renk seçeneği olacağıydı. Muhtemelen siyah ve beyazın yanı sıra altın rengi de sonbaharda piyasaya sürülecek.

Ensonhaber.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.