Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Turkcell Superonline sistemi çöktü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Turkcell Superonline sistemi çöktü

Tekno Bilim

Turkcell'in Superonline bölgesel hizmeti verdiği Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ ve bu bölgeye bağlı şehirlerde dün geceden itibaren internet bağlantısı kesildi.

Dün gece saatlerinden bu yana Turkcell Superonline; Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ illerinde müşterilerine data hizmeti veremiyor.

Konu hakkında Turkcell’den müşterilerine gönderilen mesajda ise, “Superonline altyapısını kullanarak hizmet alan müşterilerimize bölgesel olarak data hizmeti verilememektedir. Ekiplerimizin çalışması 3 farklı noktada devam etmektedir. Tahmini bitiş süresi 14.00’dir. Gelişmeler hakkında bilgi vereceğiz” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca Turkcell’den gönderilen mesajda kesinti sebebinin fiber kesintisi olduğu ve başlangıç zamanının gece 01.20 saati olduğu bilgisine yer verildi.

Bölgede; Turkcell bayilerinde herhangi bir işlem yapılamazken mevcut durumdan dolayı müşterilerin mağduriyet yaşadığı gözlemlendi.

Ayrıca bazı bayilere ise Turkcell’in, Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde bulunan veri istasyonuna sabotaj yapıldığı bilgisi verildiği iddia edildi.

Öte yandan Diyarbakır Kayapınar ilçesi Talaytepe mevkiinde bulunan Turkcell’in veri istasyonunda ise şuana kadar bir çalışmanın yapılmadığı görüldü. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.