Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ultrabook'lar Geliyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ultrabook'lar Geliyor!

Tekno Bilim

Intel, Tayvan’da düzenlenen Computex fuarında yeni bir dizüstü bilgisayar sınıfı oluşturduğunu duyurdu. Ultrabook adı verilen bu yeni sınıfın özellikleri nasıl olacak?

Teknoloji dünyasının merakla beklediği Computex nihayet start aldı ve dev firmalar son teknoloji ürünlerini sergilemeye başladı.

Intel Computex’te öncelikle yeni Atom modelleriyle birlikte dizüstü modeller üzerinde duruyor. Hatta firma yeni bir dizüstü bilgisayar sınıfı da ortaya çıkarmak üzere.

Nasıl Özellilker Olacak

Ultrabook olarak adlandırılan yeni modeller 2 cm’den daha ince olup, 10 saate yakın pil ömrü sunacaklar. Depolama için SSD kullanılacak olan Ultrabook’ların fiyatının 1000 $’ın altında olması hedefleniyor.

Ultrabook sınıfına dahil olan ilk modellerin yıl sonuna doğru piyasaya çıkacağı söyleniyor. Bu ilk modellerde ikinci nesil Core işlemci ailesine dahil olan modeller yer alacak.

Ultrabook sınıfında bir ürün çıkaracağını ilk duyuran marka ise ASUS oldu. Firmanın piyasaya süreceğiUX serisi modeller, bu bahsettiğimiz özelliklere sahip olacak.

shiftdelete.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.