Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Twitter harekete geçti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Twitter harekete geçti

Tekno Bilim

Twitter'a girişlerin kapatılması üzerine harekete geçti. Twitter avukatları Ankara'ya uçtu. Avukatlar mahkeme kararları için gitti.

Alınan mahkeme kararlarını yerine getirmediği için kapatılan Twitter, Türkiye'nin isteklerini yerine getirmek için harekete geçti.
Şimdiye kadar Türkiye'de bir avukat dahi bulundurmayan kurum, bugün ilk iş olarak bir avukatlık firmasıyla anlaştı. ELİG isimli avukatlık firmasına vekalet veren Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, Gönenç Gürkaynak isimli hukukçu ile anlaştı.

AVUKATLAR ACİL OLARAK ANKARA'YA UÇTU

Avukat Gönenç Gürkaynak, twitter temsilcisi olduktan sonra ilk iş olarak Ankara'ya uçtu.

TWİTTER YASAĞINI BİTİREBİLECEK GÖRÜŞME

Avukatlar TİB Başkanı Ahmet Cemaleddin Çelik ile biraraya gelecek. Twitter TİB'e mahkeme kararlarını uygulamaya hazır olduğunu ve bunun için işbirliği yapacaklarını iletecekler.

TİB'in bu görüşmenin neticesine göre Twitter'i erişime açabileceği bildiriliyor. Twitter'in önünde sayısız şikayet ve mahkeme kararları olduğu öğrenildi.

TİB NİYE KAPATMIŞTI?


TİB, twitter'i kapatma sebebini bu sabah yazılı bir açıklama ile ayrıntılı olarak duyurmuştu. Twitter'ın alınan hiçbir mahkeme kararını uygulamadığı duyurulmuş ve bunun gereği yapıldığı taktirde sosyal medya mecrasının iletişime açılacağı vurgulanmıştı.

Kaynak: İNTERNET HABER


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.