Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Turkcell'in "Akıllı Şirket" Turunun İlk Durağı Şanlıurfa Oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Turkcell'in "Akıllı Şirket" Turunun İlk Durağı Şanlıurfa Oldu

Tekno Bilim

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, kurumsal müşterilerine 345 milyonun üzerinde kazanç sağladıklarını belirtti.

Turkcell'in şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği, 'Akıllı Şirket' turunda bu sene ilk durak Şanlıurfa oldu.

Geçen yıl 10 bin kilometre yol yaparak 5 binin üzerinde kurumsal müşteri ile buluşan Turkcell, bu yıl da birçok Anadolu ilinde etkinlikler düzenleyip, şirketlere teknolojiyle fark yaratma fırsatlarını anlatacak. Dedeman Otel'de gerçekleştirilen toplantıya, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, ŞanlıurfaTicaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri Ertekin katıldı. Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş'ınTurkcell'in 'Akıllı Şirketler' vizyonuyla ilgili yaptığı konuşmaların ardından, mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak sektörlerinde farklılaşan Eyüpoğlu Mühendislik Şirket Müdürü Mustafa Dodanlı, Akcan Toptan Gıda Firma Sahibi Halit Canpolat, Çevre ve Orman Bakanlığı DSİ 15. Bölge Müdürü Numan Doğan Gündüz, Şanlıurfa GAP Sağlık Hiz. San.Tic. Ltd. Şti. Yön. Kurulu Başkanı Opr. Dr. Orhan Yanar da başarı hikayelerini anlattı.

"TÜM ŞİRKETLERİN 'AKILLI ŞİRKET' OLMA FIRSATINI YAKALAMASINI İSTİYORUZ"

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, "Turkcell olarak öncelikli hedefimiz bu şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte çalışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini büyüterek yerel değeri güçlendirmek. Kendimizi müşterilerimize en iyi teknolojik çözümleri sunan iş ortağı olarak görüyoruz ve 'O işe Turkcell bakıyor' söylemimizi perçinleyeceğimiz buluşmalarımızın bu yıl da heyecanını yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl 16 ilde 5 binin üzerinde kurumsal müşteri ile buluştuk. Bu sene de Anadolu'nun birçok ilinde kurumsal müşterilerimizle bir araya gelerek 'Akıllı Şirket' vizyonumuzu paylaşmaya devam edeceğiz." dedi.

BUNDAN SONRAKİ DURAK MERSİN OLACAK

"Akıllı Şirket" toplantılarının bir sonraki durağı Mersin olacak. Turkcell 'Akıllı Şirket' vizyonu doğrultusunda teknolojik çözümleri iş süreçlerine entegre etmek isteyen şirketlere Uzman Proje ve Müşteri Yöneticileri ile ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.

Zaman


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.