Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sait Koyuncu'dan İletişim Semineri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sait Koyuncu'dan İletişim Semineri

Tekno Bilim

Şanlıurfa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce belediye personeline hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında “Haberleşme ve İletişim” konulu bir seminer verildi.


Başbakanlık İletişim Merkezi(BİMER) Koordinatörü, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Sait Koyuncu tarafından Şair Nabi Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde Belediye personeline haberleşme ve iletişim konuları anlatıldı.
Belediye hizmetlerinin daha sağlıklı, verimli ve standartlara uygun şekilde yürütülebilmesi ve halkla daha iyi iletişim kurulması için böyle bir seminere ihtiyaç duyulduğunu belirten Şanlıurfa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Birim Sorumlusu Halit Çiftçi “Seminer kapsamında belediyemizin çeşitli birimlerinde görev yapan belediye personeline haberleşme ve iletişim konusunda önemli bilgiler aktardık. Soru ve cevap bölümünde ise fikir alışverişinde bulunduk. Seminerimizin oldukça faydalı geçtiğine inanıyorum” dedi.
Seminere, Şanlıurfa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Beyaz Masa Çalışanları, Mali Hizmetleri Müdürlüğü ve diğer birimlerde çalışan personellerin katıldığı belirtildi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.