Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kız babası Facebook'u kurşunladı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kız babası Facebook'u kurşunladı VİDEO

Tekno Bilim

Kızının Facebook'ta yazdıklarına kızan bir baba, önce kameranın karşısına geçerek kızını eleştirdi ardından eline aldığı silahla kızının bilgisayarını kurşunladı.

ABD'li bir babanın görüntüleri, son günlerde sosyal paylaşım ağı youtube'un en çok izlenen videolarından biri oldu. Tommy Jordan adlı kişi, 15 yaşındaki kızının facebook hesabına, "Annem ve babamın isteklerinden bıktım. Sürekli çalışıyorum kendime vakit ayıramıyorum" şeklindeki paylaşımına çok sinirlendi.
Evinin bahçesine kamerasını kuran ve karşısına geçen Tommy Jordan, önce kızıyla anne ve babası arasındaki ilişkileri anlattı ve kızını asla çalışmaya zorlamadıklarını söyledi. Ardından anne babalara seslenerek, çocuklarını sosyal medyadan uzak tutmaları tavsiyesinde bulundu. Jordan daha sonra ise belindeki silahı çekerek kızının dizüstü bilgisayarına arka arkaya ateş açmaya başladı. Jordan, çektiği bu videoyu ise, "Facebook ebeveynliği; Sorunlu gençler için"
başlığıyla youtube'da yayınladı.



Kısa zamanda yüz binlerce kişi tarafından izlenen Tommy'nin videosu ABD basınında ise yeni bir tartışma başlattı. Sosyal medyanın aile yaşantısı üzerindeki yeri ve etkileri üzerine gazetelerde ve televizyonlarda tartışma programları yapılmaya başlandı.
Haber7.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.