Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
'Halkın Favorisi' dalında BATSO web sitesi birinci oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

'Halkın Favorisi' dalında BATSO web sitesi birinci oldu

Tekno Bilim

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm yarışmasında 'Halkın Favorisi' dalında BATSO web sitesi birinci oldu.

E-dönüşüm konusunda toplumu bilinçlendirmek ve Türkiye’nin Bilgi Toplumu olmasını desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada 2015 Bilişim Yıldızları seçildi.

Geniş katılımla Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması ödül töreninde Halkın Favorisi ödülünü, Batman Ticaret ve Sanayi Odası www.batso.org.tr web sitesi ile alarak önemli bir başarıya imza attı.

7 ayrı kategoride 21 ödülün dağıtıldığı yarışmada Türkiye’nin Bilişim Yıldızları finalistlerini, alanında uzman 20 jüri üyesi belirledi. Jüri değerlendirmesinin ardından belirlenen 56 finalist arasından halk oylaması sonucu dereceye giren siteler belirlendi.

Konuyla ilgili bilgi veren BATSO Başkanı A. Kadir Demir, “Böylesine önemli ve Türkiye genelinde yapılan bir yarışmanın en önemli iki dalından biri olan Halkın Favorisi dalında, web sitemizin birinci olması bizi son derece mutlu etti. Bu birincilik, ne kadar doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir. Bundan sonra yapacaklarımız için bizi daha da motive etmiştir. Bizi bu ödüle layık gören seçkin jüri heyetine ve desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarken, tüm üyelerimize her alanda modern, bilimsel ve kaliteli hizmet sunmak adına tüm çalışanlarımızla özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim.” dedi.
(İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.