Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Google yatak odasını bile gözetliyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Google yatak odasını bile gözetliyor!

Tekno Bilim

Onlarca alana el atan Google bu sefer işi abarttı ve artık yatak odamıza kadar girme kararı aldı.

İnternet arama motoru olarak işe başlayıp, epostasından, sosyal ağ ve mobil cihazlara kadar onlarca alana giren Google, şimdi de evimizin içine giriyor.
Google'ın haritalar servisi Google Maps, artık binaların içini de göstermeye başlıyor. Google Floor Plans adı verilen uygulamaylaşimdilik kamuya açık olan binaların kat planlarını yayınlayaninternet devine yüklenen kat planı sayısı 10 bini aştı.
Şu anda Belçika, Kanada, Danimarka, Fransa, Japonya, İsviçre, İsveç, İngiltere ve ABD'deki havaalanı, müzeler, alışverişmerkezleri, tren istasyonları ve üniversiteler gibi binaların kat planlarını Google haritalar üzerinde sunan uygulamanın mobil uygulamasının da yakında çıkması bekleniyor.
Earth ile dünyayı uydudan gösteren ve Street View adı verilen uygulamayla sokağa çıkan Google, maps.google.com/floorplans adresi üzerindeki bu yeni hizmetle, evlerin içine girmek için ilk ciddi adımını atmış oldu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.