Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cep'e videolu reklamlar geliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cep'e videolu reklamlar geliyor

Tekno Bilim

Turkcell'in, Turkcell Global Bilgi işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Türkiye'de bir ilk olan Turkcell 3G Videocom uygulaması, çağrı merkezi hizmetlerinde yeni bir dönem başlatıyor.

Önceden hazırlanan video mesajın, müşterilerin 3G görüntülü konuşmayı destekleyen cep telefonlarına, otomatik olarak aktarılmasını sağlayan Turkcell 3G Videocom, firmalara teknoloji destekli sıra dışı bir iletişim mecrası sunuyor.

İlk Müşteri Garanti Bankası

Turkcell 3G Videocom'un ilk kullanıcısı Garanti Bankası, artık Turkcell 3G abonesi olan müşterilerine çeşitli haber, fayda ve fırsat duyurularını video ile gönderecek.

Görüntülü mesajı izleyen müşteriler, "Çağrı Merkezini Ara", "İnternet Sayfasına Git" gibi farklı uygulamaları kolaylıkla seçebilecek.

Kullanıcıları Rahatsız Eder mi?

Turkcell'in izinli veritabanını kullanan Garanti Bankası, dilerse kendi izinli müşterilerine de aynı duyuruları gönderebilecek.

Bu zamana kadar reklam ve kampanyaları SMS şeklinde olur olmaz zamanlarda alan kullanıcılar, şimdi de videolu istenmeyen mesajlarla (SPAM) karşı karşıya.

Cevaplanması gereken bir diğer soru da reklam videolarının cep telefonlarından izlenmesi durumunda veri ücretinin kime yansıtılacağı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.