Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BenQ Projektörler İle Eğitim
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BenQ Projektörler İle Eğitim

Tekno Bilim

Dünnyanın en çok satan DLP projektör markalarından biri olan BenQ, eğitim pazarı için geliştirdiği ürünleri ve gelecekteki teknolojilerini BenQnun Türkiye yöneticilerine sorduk.

IT dünyası eğitim pazarına el attı. Neredeyse her gün bu pazar için spesifik ürünler geliştiriliyor. Bununla birlikte gelişen ürünleri ve teknolojileri daha önce yaptığımız çalışmalarda sizlerle paylaşmıştık.

Şimdi de, öğretmenlere, IT yöneticilerine ve öğrencilere, sınıf performansı ve maliyet performansı bakımından en iyi şekilde optimize edilmiş sonuçlar elde etmeleri için keyifli eğitim olanağı sağlayan bu dünyayı BenQnun yöneticilerinden dinleyin.

 

 

PointDraw, özellikle eğitim alanında göz ardı edilmemesi gereken önemli bir teknoloji. Öğretmenler için hazırlanmış olan bu teknoloji sayesinde, kalibrasyon ve beyaz tahta tarihe karışıyor. Enteraktif kalem ve özel geliştirilen projeksiyon cihazı (bilgisayar gerektirmeyen) sayesinde, istenilen görüntü herhangi bir yüzey üzerinden yansıtılabiliyor.

Özel kalem sayesinde, yansıtılan yere bakmaksızın görüntü ile etkileşime giriliyor. Bu da kullanımda büyük bir rahatlık ve esneklik tanıyor.


 

Yazan: Ecevit BıktımSDN - ShiftDelete.Net


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.