Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman'dan Afrika'ya su kuyusu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman'dan Afrika'ya su kuyusu

Tekno Bilim

Batman Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, Afrika'da su kuyusu açtırdı.

Batman Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, bir günlük topladıkları harçlıklarıyla Afrika’da su kuyusu açtırdı.

Konuyla ilgili Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Batman Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin Afrika’ya kardeşlik elini uzattığı ifade edildi.

Batman’ın öğrenci ve öğretmenlerinin kardeşlik elinin uzatılabilmesi için mesafelerin, sınırların çok da önemli olmadığını gösterdikleri ifade edilen açıklamada, öğrenciler tarafından başlatılan organizasyona şehirdeki farklı STK'ların da destek verdikleri kaydedildi.

Okul müdürü ve öğrencilerin çabalarının takdire şayan olduğu belirtilen açıklamada, "Bu yardım organizasyonunun lokomotifi tabi ki öğrencilerdi. Öğrenciler kendi aralarında organize olmuş, en azından bir günlük harçlıklarından kısarak, Afrika’ya damla olmaya, su olmaya koyuldular. Bu sayede Batman’dan dünyaya yeni bir pencere açıldı.” denildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.