Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAŞSAVCI ÖZTOPRAK’A EĞİTİME DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAŞSAVCI ÖZTOPRAK’A EĞİTİME DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Tekno Bilim

Adalet Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi okulların tadilat ve boya ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla başlatılan seferberlik programı kapsamında Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı  Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tara    fından boya ve tadilat işlemleri yapılan İsmail Nazif Bayraktar Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Adalet Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi okulların tadilat ve boya ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla başlatılan seferberlik programı kapsamında Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tara fından boya ve tadilat işlemleri yapılan İsmail Nazif Bayraktar Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Okul Müdürü Mine Ayneli, Müdür Yardımcısı Yakup Erbil ve öğrenciler, Başsavcı Öztoprak’a eğitime verdikleri desteklerinden dolayı plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Okul Müdürü Ayneli, “Cumhuriyet Başsavcılığınızca yapılan boya ve tadilat işlemleri sonrası, öğrencilerimiz kendilerini özel okulda okuyormuş gibi hissetmeye başladı. Motivasyonları arttı. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelleri ve hükümlüler çok özverili bir şekilde çalıştı. Başta siz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Başsavcı Öztoprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitime destek olmaya devam edeceklerini söyledi. 
Ziyarette Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Güçtekin ve Müdür Yardımcısı Mustafa Heşe’de hazır bulundu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.