Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Koca'nın Takipçi Sayısı Erdoğan'ı Geçti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Koca'nın Takipçi Sayısı Erdoğan'ı Geçti

Tekno Bilim

Koronavirüs salgını ile birlikte ismi ön plana çıkan ve vatandaşlar tarafından yaptığı başarılı mücadele ile takdirleri üzerine toplayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sosyal medya platformu Instagram 7.6 milyon takipçiye ulaşarak, 7.5 milyon takipçisi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçti.

Özellikle gençler tarafından ilgi ile kullanılan Sosyal medya platformu Instagram'da 7.6 milyon takipçiye ulaşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de en fazla takipçisi olan siyasetçi konumuna da yükseldi.
fotoğraf paylaşma platformu olarak kullanılan ve Facebook'ın bünyesinde bulunan Instagram'da Erdoğan'ın 7.5 milyon takipçisi bulunurken, Fahrettin Koca'nın ise 7.6 milyon takipçiye yükselmesi ile dikkatleri üzerine çekti.

1 MİLYONDAN AZ TAKİPÇİSİ VARDI Koronavirüs pandemi salgınının başladığı dönemde 1 milyondan az takipçisi bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salgın sürecinde ön plana çıkan en önemli siyasetçi oldu. Bakan koca, sık sık toplantılar yapması ve her akşam koronavirüs verilerini paylaşıp, bilgilendirmede bulunması, hızlıca yükselmesine neden olduğu belitiliyor.

İşte Instagram'daki son durum:


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.