Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Zahit'ten Şanlıurfaspor'a tebrik ziyareti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Zahit'ten Şanlıurfaspor'a tebrik ziyareti

Spor

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindekiler, Şanlıurfaspor başkanlığına seçilen Kemal Saraçoğlu ve yönetimini ziyaret ederek tebrik ettiler.

Ziyarete, Başkan Zahit’le beraber, Cengiz İzol. İbrahim Genç, Hüseyin Polat, İbrahim Çiftçi ve yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

 

Şanlıurfaspor Sosyal Tesislerindeki ziyaret esnasında konuşan Mustafa Zahit; “Şanlıurfasporun başarısı için elimden gelen tüm desteği vereceğim. Biliyorsunuz, yeni yönetim Teknik Direktör Kemal Kılıç ile anlaştılar. Kemal hocayı yakından tanıyorum. Kemal hoca Bank Asya’nın Fatih Terim’idir. Kemal Saraçoğlu ve yönetimi, Şanlıurfasporu yıllardır hasret çektiğimiz üst lige çıkaracaklarına inanıyorum.

Şanlıurfaspor kongresinde büyük ilgi vardı. Bu ilgi önceki yönetimin başarısıdır. Önceki yönetimi de bu arada katkılarından dolayı Başta Habib Arslan olmak üzere tüm yönetim kurulunu tebrik ediyorum” dedi.

 

Kemal Saraçoğlu ise; “Mustafa Başkan 9 yıllık parti çalışması ortadadır. Çok çalışkan, dürüst ve sevilen başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bizi ziyaret ettiler. Bende yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.