Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yönetim Tello'ya teşekkür etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yönetim Tello'ya teşekkür etti

Spor

Şanlıurfaspor-Gaziantep B.B.Spor karşılaşmasında gösterdiği performansla maça damgasını vuran Rodrigo Tello 90 dakikayı 1 gol 1'de asist ile oynadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi ile çarpışarak yüzü kanlar içinde kalan ve kafasına sarılan sargı bezi ile oyuna devam eden Şili'li futbolcu'nun özverisi tüm futbolcu arkadaşlarına örenek olurken, diğer takım arkadaşlarınıda ateşleyen etken olan Rodrigo Tello'ya Şanlıurfaspor Yönetimi teşekkür etti.

Yönetim adına sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Gaziantep B.B.Spor karşısında 90 dakika boyunca durmadan yorulmadan koşan kaptan Tello, örnek kişiliği ve futbolu ile galibiyeti getiren futbolcuların başında geldi.

Tüm takımın varını yoğunu ortaya koyduğu Gaziante B.B.Spor karşılaşmasında gösterdiği performansla taraflı tarafsız her kesimin takdirini alan Rodrigo Tello'ya bizlerde teşekkürlerimizi sunuyoruz."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.