Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yeşil sahalarda ahlaksız hareketler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yeşil sahalarda ahlaksız hareketler

Spor

Adını bir eğitim kurumundan alan (Siverek Mustafa Kemal Lisesi) futbol takımının futbolcusu maç esnasında yaptığı ahlak dışı hareketle tüm seyircilerin tepkisini aldı.

Yapılan bu hareketten sonra hem saha içinde hem saha dışında gerginlik yaşanmasına neden oldu.

Mustafa Kemal Lisesi futbol takımının 2 Numaralı oyuncusu Orhan rutin bir şekilde giden maç esnasında rakibi ile girdiği bir pozisyonda yere düşünce tepki gösterdi. Hızını alamayan bu futbolcu seyircilere dönerek edep yerini el işareti ile gösterdi. Bu esnada babası ile maç izlemeye gelen küçük bir kız çocuğu yapılan bu hareketten ve seyircilerin tepki sesinden bir anda hıçkırıklara boğuldu.

Babası tarafından hemen tribünlerin arka tarafına götürülen kız çocuğunu sakinleştirmek kolay olmadı. Daha sonra kısmen sakinleşen bu kız çocuğuna yönelttiğimiz objektifimizden bir anda korkup babasının arkasına saklandı. Eğitim Kurumu ismi ile sahaya çıkıp futbolcu ahlakıyla bağdaşmayan bu harekete karşılık URFAASKF disiplin kurulunun nasıl bir ceza vereceği ise merak ediliyor.
bizimgazete63.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.