Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yaz spor okullarından 4200 genç yararlanıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yaz spor okullarından 4200 genç yararlanıyor

Spor

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, 4200 gençin yaz spor okullarından yararlandığını belirtti.


Gençlerin büyük bir ilgi gösterdiğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, '' Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerimize yeni spor alanları kazandırıp, yeni kurslar ekleyerek, spor yapma olanaklarını sağlıyoruz. Asıl amacımız gençlerimizi sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır. Ayrıca gençlerin, başarılı oldukları branşlarda önünü açmak, onları profesyonel yaşama, milli takım kadrolarına kadar taşımak istiyoruz. " dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ,yaz spor okullarına gelen 4200 gence, alanındaki uzman antrenörler tarafından eğitim verildiğini söyleyerek ” 05-18 yaş gruplarındaki gençlerimiz, Atletizm, Basketbol, Badminton, Güreş, Halk Oyunları, Hentbol, Judo, Karate, Masa tenisi, Satranç, Taekwondo, Voleybol, Yüzme, Tenis(kort), Futbol, Jimnastik gibi branşlarda uzman antrenörlerimiz eşliğinde ücretsiz olarak ders vermekteyiz. Burada kurslarımızda başarılı olan gençlerimizi belirleyip, spor alt yapısına kazandırmayı hedefliyoruz." diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ayrıca İl Müdürlüğüne bağlı tüm tesisleri Şanlıurfa halkına ücretsiz olduğunu belirterek,'' Tüm halkımızı tesislerimizde spor yapmaya bekliyoruz'' şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.