Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kaymahakm Huzeyfe Citer başarılı atletleri ödüllendirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kaymahakm Huzeyfe Citer başarılı atletleri ödüllendirdi

Spor

Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, Şanlıurfa’da okullar arası düzenlen atletizm gençler erkek kategorisinde gülle atma’da 200 ve 30 metre, uzun atlamada ise 1500 ve 800 metre’de derece elde ederek il şampiyonu olan Viranşehir Anadolu Lisesi’nin atletlerini ödüllendirdi.

 

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödüllendirme törenine Viranşehir Anadolu Lisesi Müdürü Halil Özkan,Gençlik Merkezi Müdür Yardımcısı İbrahim Halil Özyıldız ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

Sporcuya ve spor’a verdiği önemle bilinen Kaymakam Citer, tören öncesi öğrencilerle yakından ilgilenerek yarışma hakkında Okul Müdürü Özkan’dan bilgi aldı.

Elde edilen başarıdan dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Citer, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Eğitim kadar sporunda ilçemiz adına önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Kaymakam Citer, “ Sportif başarılar öğrencilerin disiplinli ve planlı yaşamalarını sağladığı gibi akademik başarılarını da artırmaktadır. Bizi ziyaret eden okullarda sporda başarılı olan öğrencilerin aynı zamanda akademik olarak başarılı öğrenciler olduklarını gördük. Bu sevincimizi ikiye katladı” diye konuştu.

Ödül töreninde kısa bir açıklama yapan Okul Müdürü Halil Özkan ise, özellikle 9.ve 10.sınıf öğrencilerin sportif alanda göstermiş olduğu başarıları benimsediklerini belirterek, daha iyi başarılar elde etmek için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Şampiyon olan öğrencileriyle gurur duyduğunu dile getiren Özkan, Kaymakamımız Sayın Dr. Huzeyfe Citer’e ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Ödül törenin sonunda dereceye giren öğrencilere hediyelini takdim eden Kaymakam Citer, heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.