Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde devir teslim
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde devir teslim

Spor

2011 yılından bu yana Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Aslan Sinir, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, geçtiğimiz hafta Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Nevzat İnaç'a görevini devretti.

VAN- Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim töreninde bir konuşma yapan Aslan Sinir, Van Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Nevzat İnaç’a görevi devr ettiğini belirtti.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise, üç yıldır bu görevi yürüten ve Van’da önemli hizmetlerde bulunan Aslan Sinir’e bundan sonraki iş ve aile yaşamında başarılar diledi.

İnanç, “Hizmet yarışında üstlendiğimiz bu görevi en iyi şekilde ifa edebilmek adına hem şahsım olarak, hem de kurum olarak geceli gündüzlü çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim bizleri bu hizmet yolunda muvaffak kılsın ve bize güvenenlere karşı mahcup etmesin inşallah.” ifadelerini kullandı.(Hacı Yılmaz-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.