Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Güvenç'ten Şanlıurfaspor teşekkürü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Güvenç'ten Şanlıurfaspor teşekkürü

Spor

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor’a gerçekleştirilen transferle ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfaspor Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Vali Güvenç; “Bursaspor’dan Bangura ve Onur Akbay ile Elazığspor’dan Murat Kayalı’nın transferlerinin gerçekleşmesinde çok özel ilgi gösteren, an ben an transfer görüşmelerini takip eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik'e Şanlıurfalılar ve Şanlıurfaspor adına şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Transferleri takip ederek gerçekleşmesi için özel ilgi gösteren Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in, bu girişimleri sonucunda Şanlıurfaspor artık daha güçlü.

Ayrıca transferlerin yapılması için büyük fedakarlık gösteren Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri ile büyük özveride bulunan Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş’e teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilen transferlerle kadro olarak daha güçlü hale gelen Şanlıurfaspor’umuza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.