Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfaspor'dan Twitter takipçilerine forma
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfaspor'dan Twitter takipçilerine forma

Spor

Şanlıurfaspor kulübü başlattığı kampanya ile resmi Twitter sayfasını takip edecek taraftarlarına 11 adet orijinal forma verecek.



Kulüpten yapılan açıklamada Şanlıurfaspor’un resmi Twitter sayfası olan twitter.com/Sanliurfaspor sayfasını takip eden taraftarlara 11 adet orijinal Şanlıurfaspor forması verileceği belirtildi.

Sosyal medyada da adını duyuran ve Türkiye’nin önde gelen kulüpleri arasına girmeyi başaran sarı yeşilli ekip, taraftarları büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor.

@Sanliurfaspor sayfasını takip ederek sayısını arttırmayı planlayan kulüp yönetimi çeşitli aktivite ve hediyelerle taraftarını sevindirmek istiyor.

Kulüp açıklamasında Şanlıurfasporumuzun Resmi Twitter sayfasını takip edin forma kazanın sloganıyla taraftarlara çeşitli hediyeler verecek.

Öte yandan yine bir sürprize imza atmak isteyen sarı yeşilli kulüp Önümüzdeki günlerde ise Resmi Twitter sayfasını takip edecek taraftarların Teknik Direktör ve futbolcularla birlikte yemek yeme şansı yakalayacak.

Şanlıurfaspor’un Resmi Twitter adresi: twitter.com/Sanliurfaspor


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.