Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfaspor'dan flaş transfer yasağı açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfaspor'dan flaş transfer yasağı açıklaması

Spor

Şanlıurfaspor kulübü son günlerden medyada yer alan " transfer yasağı" ile ilgili bir açıklama yaptı. Peki, Urfaspor gerçekten transfer yapamaz mı?

 

BASINA VE KAMUOYUNA

Şanlıurfaspor kulübü ve Boluspor kulübü arasında yaşanan Hakan Arslan transferinden dolayı son günlerde bazı basın ve yayın organlarında yayınlanan transfer yasağı durumu söz konusu değildir.

Darbe girişimi sonrası istifa eden TFF’nin tüm kurullarının yeni oluşturulması sonucu yeni oluşan TFF Tahkim Kurulu, konuyu değerlendirerek karar almış ve davayı red etmiştir.

16 Ağustos 2016 Salı günü yeniden toplanacak TFF Tahkim kurulunun davayı daha detaylı inceleyerek karar vermesini bekliyoruz. Son günlerde gerek medyada gerekse sosyal medyada Şanlıurfaspor’a 2 dönem transfer yasağının geldiği haberleri kamuoyuna yanlış aktarılmaktadır.

Tüm zorlukların üstesinden gelen Şanlıurfaspor kulübümüz bu olayında üstesinden gelecek güce sahip olduğunu kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

Şeyhmus Göçmez

Şanlıurfaspor Kulübü Basın sözcüsü


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.