Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfaspor Taraftarlara Sabır Diledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfaspor Taraftarlara Sabır Diledi

Spor

Şanlıurfaspor Şube Sorumlusu Mehmet Demirkan, deplasmanda Manisaspor ile yapacakları maça ilişkin Şanlıurfaspor açısından çok önemli bir maça çıkacağız" dedi.

Şanlıurfaspor açısından çok önemli bir maça çıkacağız" diyen Demirkan, şunları söyledi:

"Bu sezon ki hedeflerimiz arasında defalarca söylediğimiz öncelikle hedefimiz P.T.T 1.Liğinde kalıcı olup sezonu en iyi yerde bitirmek olduğunu söyledi.

“Demirkan” her geçen hafta daha iyiye gittiklerini ifade ederek, Sezona bir beraberlik bir mağlubiyetle başlamalarına rağmen Manisaspor deplasmanından iyi bir galibiyetle dönmek istediklerini dile getiren, Mehmet Demirkan, "Milli maç nedeni ile lige verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Manisa'da oynayacağımız Manisaspor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz.

Transferin son günlerinde takıma önemli futbolcuları kattık. Geniş ve güçlü bir kadromuz var. Manisaspor maçını kazandığımız taktirde puan cetvelinde biraz daha yükseleceğiz diyen “Mehmet Demirkan Bu zorlu haftalarda taraftarlarımızın biraz sabırlı olmalarını ve takımına destek vermeye devam etmelerini istedi.

Öte yandan Şanlıurfaspor kafilesi yarın saat 10:30’da Ankara’ya hareket edecek.

Yarın 12:00 uçağıyla Ankara’ya uçacak olan Sarı-yeşilli ekip aktarmalı olarak İzmir’e geçmesinin ardından kara yoluyla Manisaya hareket edecek.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.