Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfaspor maçında küfür ettiler ceza aldılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfaspor maçında küfür ettiler ceza aldılar

Spor

Kocaeli İl Güvenlik Kurulu, dünkü toplantısında Şanlıurfa maçında sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanuna muhalefet ettikleri kamera kayıtlarıyla belirlenen 5 taraftara ceza kesti. Küfür eden 4 taraftar 1233'er TL para cezasına, meşale yakan bir taraftar ise 6 ay müsabakalardan men cezasına çarptırıldı.

250-300 polis görev yapacak.

İl Spor Güvenlik Kurulu, dün yaptığı haftalık olağan toplantısında Türk Telekom maçıyla ilgili alınacak tedbirleri ve Şanlıurfa maçındaki tribün olaylarını görüştü. Vali yardımcısı Mustafa Güni başkanlığında toplanan kurul, Pazar günkü Kocaelispor- Türk Telekom maçında 250-300 dolayında polis memurunun görev yapmasını, kapıların iki saat önce açılmasını kararlaştırdı. Kulüp bu maçta da özel güvenlik bulunduramayacak.

5 kişiye ceza uygulandı

Kurul dünkü toplantısında Kocaelispor- Şanlıurfa maçının tribün olaylarını da görüştü. Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanuna muhalefet ettikleri kamera görüntüleriyle tespit edilen 5 kişi emniyet güçleri tarafından maç sırasında gözaltına alınmıştı. İl Güvenlik Kurulu kimlikleri belirlenen bu kişilere ceza uyguladı. Özgür Arslan adlı taraftara yanıcı ve yakıcı madde kullanmaktan 1849 TL para ve 6 ay spor müsabakalardan men cezası verildi.

Küfür edene para cezası

İl Güvenlik Kurulu, Kocaelispor- Şanlıurfa maçında spor ahlakına aykırı söz sarf etmek suçlarından dolayı Tolga Görez, Onur Diler, Fuat Özer ve Samet Çelik'e de 1233'er TL para cezası verdi. Bilindiği gibi Kocaelispor'un Sakaryaspor ile oynadığı ilk yarının son maçında da sahaya giren iki taraftara para cezası uygulanmıştı. Kurul, en küçük bir taşkınlık yapanın gözünün yaşına bakmıyor.

Özgür Kocaeli


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.