Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfaspor FırsatTepti: 1-1
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfaspor FırsatTepti: 1-1

Spor

Şanlıurfaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grupta Gümüşhanespor ile oynadığı maçta rakibin 10 kişi kalması ve maçta 1-0 öne geçmesine rağmen uzatmalarda yediği bir golle taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı .

Şanlıurfaspor TFF 2.Lig Beyaz Grupta 11 Nisan Stadyumunda seyircisiz olarak çıktığı maçta 1-1 berabere kaldı.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor sahasında seyircisiz olarak çıktığı maçta dakika 25'e kadar her iki takım karşılıklı ataklar geliştirerek oyuna hakim olmaya çalıştı.

Dakikalar 28'e geldiğinde rakip Gümüşhanespor'da Mehmet Cansın Çiçek hakem tarafından kırmızı kartla oyunda atıldı. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan Gümüşhanespor oyunun kontrolünü kaybederek oyundan düşmeye başladı.

Rakibin 10 kişi kalmasını fırsat bilen Şanlıurfaspor dakikalar 44'ü gösterdiğinde Bahadır Öztürk'ün sert bir şekilde kaleye gönderdiği top ağlarla buluştu. Bu golle temsilcimiz 1-0 öne geçti.

Golden sonra maçın hakemi Ali Şansalan maça 4 dakika uzatma ilave etti. Uzatma dakikalarında başka gol çıkmayınca ilk yarı 1-0 Şanlıurfaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.