Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfaspor Bozöyükspora Teşekkür Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfaspor Bozöyükspora Teşekkür Etti

Spor

Şanlıurfaspor Yönetim Bozüyükspor maçı öncesi ve sonrasında kendilerine misafirperverlik örneği gösteren Bozüyükspor’a teşekkür etti.

Spor Toto 2. Beyaz Grupta deplasmanda oynadığı maçta Bozüyükspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor, 1. Lig yolunda önemli 2 puan kaybetmişti.

62 puan ile liderliği devam ettiren Şanlıurfaspor’da yönetim açıklamada bulunarak maç öncesi ve sonrası kendilerine misafirperver şekilde ağırlayan başta Bozöyükspor, KulüpBaşkanı, Doğuş Hilmi Üneral ve yönetim kuruluna,Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bozöyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu,Eskişehir Belediye Başkanı ve Şanlıurfaspor’u hiçbir maçında bizleri yalnız bırakmayan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e teşekkür ettiğini bildirdi.
Şanlıurfaspor yönetimi Şanlıurfa ve çevre İllerden gelipte deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan fedakar ve cefakâr taraftara da teşekkür ettiğini belirtti.
HAZIRIKLAR YARIN BAŞLIYOR


Öte yandan gelecek bu hafta sonu oynayacakları Turgutluspor maçını Pazar günü saat 14:30’oynayacaklarını da hatırlatarak, takımın bu maç için hazırlıklarına yarından itibaren başladığını sözlerine ekleyen yönetim kurulu tüm Şanlıurfaspor taraftarını Turgutluspor maçına beklediklerini ifade etti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.