Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfaspor 15 Temmuzda kampa giriyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfaspor 15 Temmuzda kampa giriyor

Spor

Burada sağlık kontrolünden geçecek olan oyuncular, 15 Temmuz'da ise Bolu'da kampa girecek.

 

Sarı-Yeşilli futbolcular, 15 gün sürecek olan birinci etap hazırlıklarını 30 Temmuz'da tamamlayacak ve 3 günlük iznin ardından ikinci etap hazırlıklarına başlayacak. Şanlıurfaspor'un yapacağı ikinci etap kamp yeri ise, ya Bolu ya da Nevşehir olacak.

 

Kamp çalışmaları kapsamında birden çok hazırlık maçı oynayacak olan Şanlıurfaspor, 29 Ağustos'ta yeni sezonun resmi açılışını yapacak.

 

Kamp programı ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, halen transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Yeni sezonda ideal bir kadro kurmak için transfer komitesiyle beraber çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Şanlıurfaspor'u gelecek yıl Bank Asya'ya taşıyacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah bu takımı en kısa sürede oluşturacağız. Birçok futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu yıl ilk etap kampına 15 Temmuz'da Bolu'da başlayacağız. İkinci etap kampımızın yerini ise halen belirlemedik ve bunda da tercihimiz Bolu veya Nevşehir olur. Kampımızın çok faydalı geçeceğini düşünüyorum. Kampımız, yeni gelen futbolcularla mevcut futbolcular arasındaki kaynaşmayı da en güzel şekilde sağlayacaktır" şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.