Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'nın Yıldız Kızları...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'nın Yıldız Kızları...

Spor

Mardin ilinde 17-21 Mart 2013 tarihleri arasında 12 takımın katılımı ile gerçekleştirilen Bölgesel Yıldız Kızlar Futbol müsabakalarında bölge birincisi olan Birecik Sadettin Miyese Bilgin Ortaokulu Türkiye Şampiyonasında Şanlıurfa’yı temsil edeceklerdir.



Bölge Birincisi olan Yıldız Kızlar Birecik Sadettin Miyese Bilgin Ortaokulu takımı il Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi makamında ziyaret ederek, yapmış oldukları müsabakalar hakkında Okul Müdürü Berkel Polat ve takım çalıştırıcısı Beden Eğitim Öğretmeni Tufan Aslan,İl Milli Eğitim Metin İlci’ye bilgi verdi.

Ziyaret nedeniyle öğrencilere madalya ve hediyeler veren İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “Öğrencilerimizin göstermiş oldukları başarıdan dolayı kendilerini kutluyorum. Öğrencilerimizin akademik çalışmalarının yanında sportif ve kültürel faaliyetlerine de önem vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Almış olduğunuz başarıdan dolayı hepinizi kutluyorum. Bugün, burada başarılarını kutladığımız siz öğrencilerimizin, diğer arkadaşlarına da güzel birer örnek olduklarınızı düşünüyorum. Yapılacak olan Türkiye finallerinden başarıyla döneceğinize inanıyor sizlere başarılar diliyor bu başarıda emeği geçen başta Öğrencilerimizin büyük gayret ve çabası, öğretmenlerimizin, idarecilerimizin ve velilerimizin de fedakârca çalışmalarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

Birecik Sadettin Miyese Bilgin Ortaokulu Müdürü Berkel Polat yaptığı açıklamada: “ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futbol Turnuvasını okulumuz kız futbol takımı Şanlıurfa birincisi olarak tamamlamış ve Mardin İlinde yapılan Yıldız Kızlar Futbol Bölge Müsabakalarında namağlup olarak bölge birinci olarak döndük. ”dedi.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, sporcu öğrencilere çeşitli hediyeler verdikten sonra Yıldız Futbol takımıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.