Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalı bayan basketçiler Bakandan yardım istediler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalı bayan basketçiler Bakandan yardım istediler

Spor

Şanlıurfa'nın tek bayan basketbol takımı Şanlıurfa Harran Spor oyuncuları, GAP Havaalanında Bakan Çelik’i güllerle karşılayıp yeni sezon için maddi destek istediler.

İki yıllık salon çalışmasının ardından bu yıl Bayanlar 2. Ligi’ne müracaat eden Şanlıurfa Harran Spor takımı bayanlar kategorisinde bir ilki Şanlıurfa ya yaşatmaya hazırlanıyor.


“Sayın Bakanımız Şanlıurfa’nın ilk ve tek bayan basketbol takımına sahip çıkın” yazılı afişle GAP Havaalnında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i karşılayan basketbolcu kızlar Bakan Çelik'e gül sunarak yardım istedi. Sorunları dinleyen Bakan Çelik durumu not aldırarak havalimanından ayrıldı.


Harran Spor Kulüp Başkanı Mehmet Aslan, “Şanlıurfa Harran spora yardım yapıldığı sürede gücümüzün ve ömrümüzün yettiği süre bu kızlarımıza sahip çıkarız” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.