Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Satranç heyecanı sona erdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Satranç heyecanı sona erdi

Spor

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliğinin düzenlediği Satranç İl Birinciliği ve Yaş grupları satranç turnuvası sona erdi.

Satranç heyecanı sona erdi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliğinin düzenlediği Satranç İl Birinciliği ve Yaş grupları satranç turnuvası sona erdi. Bahçelievler Gençlik Merkezinde düzenlenen turnuvaya yaş gruplarından 118 ve İl Birinciliği Şampiyonasına ise 75 sporcunun katıldı. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi..
Satranç'ın son derece önemli bir spor olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız “ Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu sene satranç'a büyük önem verdik. Çünkü gençlerimize önem ve değer veriyoruz. Onların kendilerini geliştirmeleri için her alanda turnuvalar düzenliyoruz. Onlara spor sevgisini ve kendilerini geliştirmeleri için imkanlar sunuyoruz. Bu turnuva'da onlardan birisidir. Katılan sporcularımızın hepsine teşekkürlerimi ifade ediyorum ” dedi.
Satran İl Temsilcisi Süleyman Sami Kars ise düzenlenen satranç turnuvasına ilginin yoğun olduğunu ifade ederek, '' Son zamanlarda satranç'a ilgi artmaya başladı. Bu da bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Ayrıca düzenlemiş olduğumuz turnuva'ya katılım yoğundu. Bütün sporcularımızın hepsine teşekkürlerimi ifade ediyorum. Ayrıca burada dereceye giren İl Birincimiz Şubat ayında Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Satranç Turnuvasında ilimizi temsil edecektir''diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.