Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TÜRKİYE'DE VE ŞANLIURFA'DA BİR İLK
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TÜRKİYE'DE VE ŞANLIURFA'DA BİR İLK

Spor

28 dilde, 64 farklı ülkeden yayın ile tüm Dünya'ya ulaşacak olan Şampiyona için geri sayım başladı. 15-16 Mayıs tarihlerinde Şanlıurfa Gap Arena Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Serbest Stil Akrobatik Dünya Motosiklet Şampiyonası heyecanı başladı. Buenos Aires, Berlin ve Roma gibi Dünya Şehirlerinin ev sahipliğini yaptığı organizasyonun 2010 yılı takvimindeki sürpriz isim Şanlıurfa oldu.

GAP DÜNYACA ÜNLÜ ŞAMPİYONAYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORAlmanya, Litvanya, İsviçre ile birlikte 43 ulusal ve 6 uluslararası şampiyona yarışında yerini alan Şanlıurfa, GAP Arena Stadyumu ile dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen yarışçı ve taraftarlara ev sahipliği yapacak ve Türkiye'de bir ilke imza atacak.


ŞAMPİYONA BÖLGENİN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK
Güney Doğu Anadolu, Şanlıurfa ve Türkiye'nin tanıtımında büyük rol oynayacak Şampiyona, Avrupalı 14 şampiyon motosikletçinin şölen havasında 3 saat sürecek gösterisi ile başlayacak ve 28 dilde 64 ülkeden naklen yayınlanacak.
Hazırlıkları Cube&Tatu Etkinlik Yönetimi tarafından sürdürülen, tanıtımları Arapça dahil 3 ayrı dilde, tüm bölge ülkelerinde yapılan organizasyona içinde Suriye'nin de olduğu 5 ayrı ülkeden yoğun katılım bekleniyor.


ŞAMPİYONA KONSERLER İLE RENKLENECEK

Şampiyona yarışseverlere akrobatik şovların yanı sıra canlı konser performansları ile eğlence de sunacak. İlk gün, yarı final heyecanı, sahne performansı ile fark yaratan Türk Pop Müziğin yeni yıldızı Murat Dalkılıç'ın konseri ile renklenecek. İkinci gün ise finalde, yaz konserleri öncesi Güneydoğu'da sevenleri ile buluşacak olan Özcan Deniz sahne alacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.