Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Türkiye Löwü hayal kırılkığına uğrattı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Türkiye Löwü hayal kırılkığına uğrattı

Spor

Löw, Alman Futfol Federasyonunun (DFB) internet sayfasına yaptığı açıklamada, Kazakistan-Almanya karşılaşmasından çok kısa bir süre önce Türkiyenin mağlup olduğunu duydum. Doğrusu, Türkiyenin Almanyaya yenilgisinden sonra Azerbaycana karşı üstün bir performans gösterebileceğini düşünmüştüm, ancak tersi oldu. Büyük hayal kırıklığına uğradım şeklinde konuştu.

Kazakistana karşı dün akşam oynadıkları maçı da değerlendiren Löw, Kazakistanın son saniyeye kadar mücadele ettiğini belirterek, Kazakistan beklediğimiz gibi oynadı. İlk yarıda başarılı olamadık. Bir ya da daha fazla gol kaçırdık. Ancak ikinci yarıda takımımız üstün bir performans sergiledi. 4 maçta 12 puan toplamak güzel bir sonuç. Dünkü oyun ve sonuçtan dolayı çok mutluyum dedi.

Kazakistan galibiyetinden sonra Avrupa Şampiyonası yolunda önemli aşamalar kaydettiklerini ifade eden Löw, gelecekte oynayacakları maçları da kazanacaklarına inandığını söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.