Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TURGUTLUSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TURGUTLUSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta lider durumda bulunan Şanlıurfaspor, sahasında oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarına başladı.


Sarı-yeşilli futbolcular, Bozöyükspor beraberliğinin ardından bir günü izinli geçirdikten sonra, 15 Nisan Pazar günü GAP Arena Stadyumu'nda konuk edeceği Turgutluspor karşılaşması hazırlıklarına start verdi.

Sarı-yeşilli ekip kendi tesislerinde teknik direktör Kemal Kılıç yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde beşe iki top çalma, çalışmasının ardından çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.


YÖNETİMDEN BAKLAVA İKRAMI

Şanlıurfaspor yönetimi Pazar günü oynanacak olan Şanlıurfaspor – Turgutluspor maçı öncesi sarı yeşilli takımın dünkü ilk antrenmanda ziyaret ederek, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Antrenmanı izleyen Şanlıurfaspor Külüp başkanı Kemal Saraçoğlu,Şanlıurfaspor Kulübü 2. başkanı ve basın sözcüsü Mehmet Reşit Akıl ile yönetim kurulu üyeleri, futbolcu ve teknik heyeti yalnız bırakmadılar.

Antrenman sonrasında futbolcular ve teknik heyet ile sohbet eden Şanlıurfaspor yönetimi Turgutluspor maçı öncesi moral motivasyon anlamında takımı ziyaret ederek her zaman destegimizin arkanızda olduğunu gösterdi.

Şanlıurfaspor bugün yapacağı çift antrenmanla Turgutluspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.