Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tüm Şanlıurfaspor taraftarlarını maça bekliyoruz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tüm Şanlıurfaspor taraftarlarını maça bekliyoruz

Spor

Şanlıurfaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kazoğlu deplasmanda karşılaşacağımız Gazi Antep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kazoğlu cumartesi saat 19:00’da Gaziantep Kamil Ocak stadyumunda b.b. Şanlıurfaspor maçında tüm Şanlıurfa’lıları yanımızda görmek istiyoruz dedi.
Mustafa Kazoğlu kamil ocak stadyumunun büyük bir bölümünü Şanlıurfaspor taraftarının doldurması takımımıza çok büyük bir avantaj saglayacaktır,diyen Kazoğlu, "1461 Trabzonspor maçında yaşadığımız talihsizlik ve moral bozukluğunu bu maçla atlatmak istiyoruz. hedef kesinlikle galibiyettir. Şanlıurfa’lılara yakışır bir şekilde takımımıza doksan dakika, destek vermemiz çok önemlidir. Tüm Şanlıurfaspor taraftarlarını Gaziantep’deki maça bekliyoruz"
dedi.

Ayrıca Türkiye Kupasındaki Orhangazispor eşleşmesine deyinen Mustafa Kazoğlu, rakibimiz bir önceki turda Süper Liğ takımı olan i.b.b.b. takımını elemiştir, ciddiye almamız gereken bir rakip olduğunu farkındayız.
Ama bizim hedefimiz bundan sonraki iki turu da geçip guruplara katılma istiyoruz dedi.
Öte yandan sahamızda oynadıgımız 1461 Trabzonspor maçında çıkan olaylardan ötürü aldıgımız cezalara P.F.D.K’nun bir ust kurumu olan tahkim kuruluna itirazımızı yapmış olup tahkim kurulunun kararını bekliyoruz….

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.