Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tugay Kerimoğlu Galatasaray'a göz kırptı! gidiyor mu?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tugay Kerimoğlu Galatasaray'a göz kırptı! gidiyor mu?

Spor

Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu bugün düzenlediği basın toplantısında flaş açıklamalarda buludun. İstifa etmeyeceğini söyleyen Kerimoğlu daha sonra katıldığı canlı yayında Galatasaray için her zaman göreve hazır olduğunu söyledi.

NTV Radyo’ya katılarak açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, Galatasaray’ın zor günlerde kendisine hiçbir konuda danışılmaması nedeniyle kırgın olduğunu söylerken, Galatasaray için her zaman göreve hazır olduğunu söyledi.

Galatasaray ile ilgili sorulara sitemli bir şekilde yanıt veren Tugay Kerimoğlu, bugüne kadar verdikleri hizmetler ile birlikte Galatasaray için önemli bir durumda bulunduğunu ve her kötü zamanda da gerektiği takdirde yardım etmeye hazır olduğunu söyledi.
14 yıllık emeklerinin karşılığı olarak bir telefonu çok görüldüğünü söyleyen Tugay Kerimoğlu, bu konuda kırgınlığını açık açık dile getirdi. Bu hafta oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hakkında da değerlendirme yapan Tugay Kerimoğlu maçın çok kritik olduğunu ve bu kritik maçtan 3 puan almak istediklerini söyledi. 1,5 yıllık sözleşmesi bulunan Tugay Kerimoğlu yaptığı bu açıklamaları le birlikte Galatasaray için yeşil ışık yakarken, taraftarın da çok sevdiği isimlerde olan Tugay Kerimoğlu’na taraftarın da yakın baktığı öğrenildi.




Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.