Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TRT Sporda GAP Arenanın zemini konuşuldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TRT Sporda GAP Arenanın zemini konuşuldu

Spor

TRTspor’da dün akşam yayınlanan Hedef Süper Lig Programına Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu’nun kötü zemini damgasını vurdu.

TRTspor Yorumcusu Hayri Ülgen, Gençlik ve Spor İl Müdürünü göreve davet ederek, “Gençlik ve Spor İl Müdürleri özellikle saha zeminlerinin iyi olması için özen göstersinler” dedi.

TRTspor’da yayınlanan ve yorumculuğunu Şanlıurfalı Spor Yazarı Hayri Ülgen ve eski hakemlerden Sadık İlhan’ın yaptığı ‘Hedef Süper Lig’ programında yine Şanlıurfa olumsuz bir olayla gündeme geldi. Şanlıurfaspor’un 1-1 berabere kaldığı Denizlispor maçının özetinin yayınlanmasının ardından Hayri Ülgen, özellikle saha zeminine değindi. Adeta patates tarlasına dönen GAP Arena Stadyumu’nun kötü zeminine dikkat çeken Hayri Ülgen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı göreve davet ederek, biran önce bu zeminin iyi hale getirilmesi için çalışma yapması gerektiğini belirtti.

Bu kötü zeminde futbolun bir tat vermediğini vurgulayan Ülgen, “Bir futbolcu için bu sahada futbol oynamak çok risklidir. Hem güzel futbol oynayamazsınız hem de futbolcunun sakatlanma riski fazladır. Bundan dolayı özellikle Gençlik ve Spor İl Müdürlerinin bulunduğu şehirdeki stat zeminlerine hassasiyet göstermelerini istiyorum” dedi.

Ülgen, Şanlıurfaspor’un antrenman yapacak saha bulamamasına da vurgu yaparak, “Urfaspor daha önce 11 Nisan Stadı’nda antrenmanlarını yapıyordu. Neden acele edildi bu stadın yıkılması için. En azından Şanlıurfaspor’a yapılacak antrenman sahasının hazır olması durumunda bu stat yıkılsaydı” şeklinde konuştu.

Ülgen ayrıca, bu konuya Vali Celalettin Güvenç’in de hassasiyet göstermesini beklediğini kaydetti.

HABER:ALİ AKARSLAN / Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.