Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Trabzonspor ve Fenerbahçe'den 3 Temmuz paylaşımı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Trabzonspor ve Fenerbahçe'den 3 Temmuz paylaşımı

Spor

Trabzonspor şike imasında bulunarak, Fenerbahçe ise kumpas imasında bulunarak, resmi Twitter hesaplarından 3 Temmuz ile ilgili paylaşımda bulundular.

3 Temmuz 2011'de Fenerbahçe'ye yönelik açılan ve sonrasında kumpas davası olarak kabul edilen şike soruşturmasına atıfta bulunan, Fenerbahçe ve Trabzonspor şampiyonlukla ilgili olarak sosyal medyada paylaşım yaptılar. 

Şike ile şampiyonluklarının elinden alınarak Fenerbahçeye verildiği imasında bulunan Trabzonspor yaptığı paylaşımda; “Konu şike olunca Mini Cooper’a binerek kaçtılar. Futbolcuları ‘sürdükleri tarlalarda’ oynattılar! Güzel oyunumuzun adaletle imtihanına “çift dikiş” attılar. Tiyatronun adını da “kumpas” koydular ”ifadelerine yer vererek "#TertemizŞampiyon #SeneHep2011" ifadelerini kullanıldı. 

Kumpas ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Fenerbahçe ise; "Saldırdılar, iftira attılar, KUMPAS kurdular... Fenerbahçe düşmanları her zaman olduğu gibi #SarıLacivertDuvar'a çarptılar!" ifadelerine ek olarak "#3TemmuzKumpası" ifadelerini kullandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.